Effectiveness and Efficiency in Food Safety Management

Effectiveness and Efficiency are two concepts commonly used by continual improvement practitioners to focus their project efforts. In food safety effectiveness may be more important concept because achieving food safety targets is critical to ensure the integrity of food products. But efficiencies are also necessary for appropriate use of food safety management systems and techniques, and this type of improvements can make the use of food safety management systems more attractive to administrators and decision makers. The idea of this webinar is to review the areas of food safety management where improvements in effectiveness and efficiency can be made.

 

Anúncios

Publicado em 2 de maio de 2015, em Food Safety. Adicione o link aos favoritos. Deixe um comentário.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: